Our story

 

Tuote sai alkunsa omasta tarpeestani. Hiukseni olivat tuhoutuneet vuosien mittaan ja pidin niitä lähtökohtaisesti aina kiinni sillä auki ollessa se oli yksi kuiva katkeillut pehko. Suurin ongelmani oli hiuskiinnikkeet jotka rasittivat jo vaurioituneita hiuksiani niin etteivät ne päässeet kasvamaan. Innovatiivisena ihmisenä ryhdyin tuumasta toimeen ja niin syntyi BONTAIL.

Vaihdettuani niin tyynyliinani kuin hiuskiinnikkeet 100% silkistä valmistettuihin tuotteisiimme, hiukseni kasvoivat vuodessa enemmän kuin moniin vuosiin. Siskoni kanssa meille syntyi missio, että haluamme mahdollistaa nämä upeat tuotteet myös muiden saataville ja niin avasimme verkkokauppamme Tammikuussa 2021.

Tuotteemme perustuu käytännölliseen, esteettisesti upeaan ja materiaaleilta sekä valmistukseltaan laadukkaaseen tuotemallistoon, jota haluamme kehittää jatkuvasti. Olemme tarkoin valinneet luotettavan Suomalaisen maahantuojan, jolta hankimme 100% silkkikankaamme. Tuotteemme valmistaa kotimainen ompelimo, josta haemme alle korttelin päästä valmiit upeat tuotteet, jotka ilolla ja rakkaudella lähetämme jokaiselle teistä joka välittää hiuksistaan, ihostaan ja arjen tärkeistä pienistä tekijöistä.