5 syytä silkkityynyliinaan.

5 syytä silkkityynyliinaan.

Kasvosi ja hiuksesi koskettaa tyynyliinaa keskimäärin yhden kolmasosan vuorokaudesta, joten sillä todella on väliä millaiseen materiaaliin iltaisin pääsi painat. Silkki on uskomaton luonnollinen antibakteerinen materiaali joka tarjoaa meille paljon hyötyjä ja makoisia yöunia. Tässä muutamia niistä mainitaksemme.
 
1.
Auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa 
 
Silkki edesauttaa ylläpitämään ihon- ja hiusten luonnollista kosteustasapainoa. Lisäksi ihonhoitotuotteet imeytyvät tyynyliinasi sijaan kasvoillesi, sillä silkkityynyliina ei ime kosteuttavia tuotteita itseensä.
 
2. 
Luonnollisesti hypoallergeeninen 
 
Silkki sisältää luonnollisen vastustuskyvyn mm pölypunkeille, sienille ja homeelle monien muiden allergeenien lisäksi.
3. 
Esteettisesti hyödyllinen hiuksille ja kasvoille.
 
Mikäli toiveena on pehmeämpi iho ja hiukset, on silkkityynyliinamme ehdoton asia petivaatteissa. Silkin pehmeä ja kosteutta ylläpitävä materiaali mahdollistaa kitkattoman ja ravitsevan alustan unillesi. Käytännössä hiuksesi ja kasvosi saavat hankaamattomamman, kosteuttavamman ja antibakteerisemman alustan,
joka puolestaan näkyy hiuksien ja ihosi hyvinvoinnissa.
 4.
Aina täydellisen lämpöinen.
 
Silkki on tunnetusti materiaali joka viilentää kuumalla ja lämmittää kylmällä. Tämä tarkoittaa upeiden unien lisäksi myös sitä ettei hiuksesi ja kasvosi joudu turhan hikoilun/lämpimän kitkan aiheuttamien vaurioiden turmelemaksi.  
 
5.
Antibakteerisuus
 
Silkki ei ime kosteutta ja sen myötä bakteereita ja likaa iholtamme, ja toimi niiden pesimäalustana. Kun kyseessä on asia johon painamme hiuksemme sekä kasvomme useiksi tunneiksi joka vuorokausi, tulee sen olla kaikkein puhtain ja hellävaraisin mahdollinen materiaali. Eli silkki. 
 
 Ekstrana vielä, mitkä unet..
 
Tiedät sen kun koet sen ja kun koet sen et voisi kuvitella elämää ilman sitä. Silkkityynyliinalla nukkuminen on kuin painaisit pääsi vasten pilvenhattaraa jonka silkkinen kosketus paijaisi sinut syvään ja levolliseen uneen.
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.